Základy výživy prakticky II. - alternativní styly a potraviny

Rozšiřující kurz se zaměřením na alternativní stravování.

Zvolte svou skupinu

Kurz alternativní stravování a potraviny navazuje na základní kurz Jak na správné stravování.

Věděli jste, že těžká manuální práce nejde dohromady s veganstvím? Alternativní způsoby stravování jsou trendy, vždy je ale potřeba zhodnotit, které jsou pro vás - i s ohledem na vaši práci - vhodné. Na kurzu si povíme víc.

Počet lidí, kteří se hlásí například k vegetariánství, nekonzumují lepek nebo potraviny obsahující laktózu, roste. Stejně jako množství alternativních způsobů stravování. Na kurzu si vysvětlíme pro a proti a ukážeme, že i alternativní stravování může být pestré a vyvážené.

Víte, co (ne)smí žák, který trpí celiakií? A kolik jich u vás ve škole máte? V kurzu se seznámíte s alternativními způsoby stravování, s důvody, proč k nim někteří lidé přistupují, a zjistíte, zda by některá z těchto alternativ vyhovovala i vám.

Délka kurzu: 3 hodiny
Místo konání: sídlo Vaší společnosti nebo naše školicí střediska v centru Prahy a Brna naše školicí středisko v centru Prahy – Budova Ženských domovů sídlo Vaší společnosti nebo naše školicí střediska v centru Prahy a Brna
Termíny kurzů:
  • konkrétní termín kurzu si zvolíte v objednávkovém formuláři
Cena kurzu: Cenu kurzu stanovujeme individuálně. Vyplňte prosím níže poptávkový formulář a my se Vám co nejdříve ozveme. 818 Kč (990 Kč vč. DPH) / osobu
Přejít k poptávce/objednávce Přejít k poptávce Přejít k objednávce

Zajímáte se o zdravou výživu a rádi byste si své znalosti rozšířili o alternativní styly a přístupy ke stravování? Pak jste narazili na ideální kurz! Základy výživy prakticky II přibližují nejen alternativní způsoby stravování, ale i jejich výhody a případná úskalí pro lidský organismus.

V kurzu se zaměříme na různé formy vegetariánství, paleo stravování, vysokosacharidové, vysokoproteinové, ale i vysokotukové formy stravy. Na zoubek se podíváme také teorii stravování podle krevních skupin. Kromě teoretických poznatků se podrobně seznámíte i s ukázkovými jídelníčky podle jednotlivých směrů nebo netradičními surovinami, které můžete do jídelníčku zařadit.

Osnova

  • V teoretické části kurzu se dozvíte:
    • jak je to s nejčastějšími mýty o výživě a výživových směrech
    • co mají společného a v čem se naopak jednotlivé výživové směry liší
    • jaké netradiční potraviny můžete zařadit do “alternativního” jídelníčku
  • V praktické části si kromě jiného řekneme, co si z jednotlivých výživových směrů můžete “vypůjčit” do svého jídelníčku a ukážeme si praktické příklady jídelníčků, ve kterých se uplatňují nejen alternativní přístupy, ale i alternativní potraviny.

Objednávka kurzu - Firma - Jednotlivec - Škola

Zaujal Vás tento kurz? Sdělte nám své kontaktní údaje a my se Vám co nejdříve ozveme nebo nás můžete kontaktovat telefonicky na čísle: 777 298 908

Nejprve zvolte svou skupinu
  • Poptávka
  • Mám dotaz
  • Objednávka
  • Mám dotaz
Základní údaje
Fakturační adresa
  • Poptávka
  • Mám dotaz